DE CE NOI

    O casă nu se remarcă doar prin structură sau prin finisajele sale. Mobilierul, accesoriile sunt elemente care definesc un anumit spaţiu şi în acelaşi timp contribuie la crearea atmosferei pe care v-o doriţi.
     Fie că locuiţi într-un apartament comfortabil sau intr-o casă din suburbii, o vilă la malul mării sau o cabană în munţi, mobila este obiectul care crează o impresie de neuitat celor care vă trec pragul. Ea “spune” musafirilor dacă sunteţi o persoană formală, elegantă, relaxată sau amuzantă, mobila dă tonul casei şi trebuie să fie o reflecţie a gusturilor proprietarului. Indiferent de scopul pe care îl serveşte , trebuie să vă placă materialele, culorile şi accesoriile folosite în decorarea acestuia. Din acest motiv trebuie creat o mobilă primitoare, confortabilă, plăcută şi amenajată conform personalităţii dumneavoastră. După cum se ştie uşile mobilierului definesc cel mai bine designul şi rafinamentul întregului ansamblu. De aceea Nett Front crează pentru dumneavoastră uşi pentru mobilier în sute de decoruri şi finisaje de o calitate superioara, printre care:
    - MDF înfoliat 3D in nuanţe imitaţii de lemn, culori uni si fantezie, high gloss, antichizate;
    - Uşi din MDF vopsit ultramat si lucios;
    - Uşi din lemn masiv din 3 specii: stejar, arin si fag.
    Urmarind noiile tendinţe ale pieţei şi venind în întampinarea nevoilor clienţilor, diversificăm continuu gama de produse şi dezvoltam modele noi pe diferite grosimi. Indiferent de stilul dumneavoastra la noi găsiţi toată gama de fronturi de la cel rustic şi clasic până la cel modern. Modelele exclusive, nuanţele variate, calitatea fronturilor vă vor ajuta la crearea mobilei dorite. Toate produsele realizate de Nett Front, sunt fabricate la înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizorii vest europeni, în special de pe piaţa Germaniei, cu o tradiţie îndelungată în fabricarea acestora. Calitatea se datorează şi unui permanent control al calităţii pe tot fluxul tehnologic, de la intrarea materiei prime în producţie şi până la ambalarea produsului finit.
ECHIPA NETT FRONT
Vă mulţumeşte că
alegeţi produsele noastre.


ŞTIRI, NOUTĂŢI
24.05.2018 - Produse indisponibile
Stimați clienți,   Vă înștiințăm, că...
DETALII
GALERIE
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
Galerie
NEWSLETTER
Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Cod de validare
 
Pinterest Youtube Facebook
Proiect finantat din fonduri nerambursabile
"Extinderea capacitatii de productie mobilier, in cadrul firmei NETT FRONT SRL"
Proiectul "Extinderea capacitatii de productie mobilier, in cadrul firmei NETT FRONT SRL", cod MySMIS 112539, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat de catre NETT FRONT SRL si are o valoare totala de 9.375.700,63 lei, din care 4.515.240,07 lei reprezinta finantare nerambursabila. Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect in Regiunea Centru.
Proiectul este prevazut a se derula in perioada 02.02.2018 - 28.02.2019
Obiectivul general al proiectului este realizarea unei investitii initiale in cadrul firmei NETT FRONT SRL prin extinderea capacitatii unitatii existente prin cresterea volumului de productie a usilor de mobilier din mdf. Obiectivele proiectului sunt in stransa legatura cu obiectivul specific aferent "Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", prioritatea de investitii 2.2 "Sprijinirea crearii si extinderii capacitatii avansate de productie si dezvoltarea serviciilor", si anume imbunatatirea competitivitatii economice prin cresterea productivitatii muncii in IMM-uri in sectoarele competitive identificate in Strategia Nationala pentru Competitivitate.
Date de contact beneficiar:
Loc. Vidrasau, nr. 1/F, jud. Mures, cod postal 547612, tel. 0748 114 920, fax. 0265 311 729
www.regio-adrcentru.ro
www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014-2020
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
webdesign by sigmanet® 2013 - all rights reserved