logo
ProduseNoutăţiTrenduriShowroomuri

Descărcări

Descarcă noutățile companiei Nett Front. Cel mai recent catalog de produse, lista de prețuri, formulare sau informații utile - toate sunt doar la un click distanță de tine.
download

Cataloage

Mai jos regăsești în format digital cataloagele companiei Nett Front, broșurile cu noutățile introduse (decoruri și frezări noi), respectiv broșuri cu detalii tehnice.

Catalog de produse 2022-2023

Formulare

Acest formular oficial a fost creat pentru cei care comandă fronturile noastre prin distribuitori (tâmplari, designeri, arhitecți etc). Trebuie completat și înaintat distribuitorului cu care colaborezi pentru a lansa o comandă fermă. Ca să evităm eventualele neînțelegeri, îți aducem la cunoștință că distribuitorul nu acceptă comenzi trimise pe poze, scrise cu mâna sau prin alte mijloace de comunicare indescifrabile. Pentru a lansa o comandă, poți utiliza și platforma noastră online, portalul creat special pentru tine în SeniorSoft: https://nettfront.seniorxrp.ro/Nett_Front_Portal . Cere username și parolă de la distribuitorul cu care colaborezi.

Formular de comanda

download
download

Informaţii

Mai jos puteți descărca cele mai actuale informații legate de produsele Nett Front, ca de exemplu lista de decoruri, care conține și corespunzătorul decorului înfoliat pentru PAL, sau pentru fronturile vopsite corespunzătorul nuanțelor în paletare RAL, NCS sau PENTON în cazul în care sunt disponibile.

Lista decoruri disponibile 2022