usi mdf vopsit, usi mdf infoliate, nett top 7, nett decoraft 7

O casa nu se remarca doar prin structura sau prin finisajele sale. Mobilierul, accesoriile sunt elemente care definesc un anumit spatiu si in acelasi timp contribuie la crearea atmosferei pe care v-o doriti.

Contul meu
| Wishlist 0
Despre Noi
Filozofia firmei
Orice spațiu de locuit devine un adevărat cămin datorită armoniei dintre membrii familiei, dar și datorită mobilierului care oferă confortul, liniștea și pacea dorită de orice persoană.

Indiferent că sunteți o persoană formală, elegantă, amuzantă, conservatoare sau modernă, mobila reflectă personalitatea dvs. Din acest motiv trebuie creat o mobilă unică, primitoare, confortabilă, plăcută și amenajată astfel încât să vă împlinească orice vis legat de material, forme și culori. Deoarece ușile unui mobilier definiesc cel mai bine designul și rafinamentul oricărei mobile, SC NETT FRONT SRL produce fronturi de mobilier cu standarde calitative înalte în sute de decoruri și finisaje care vin în întâmpinarea satisfacerii cerințelor dvs.

Produsele noastre sunt utilizabile în crearea mobilei pentru bucătării, livinguri, dormitoare, birouri, camere de hotel sau spații de depozitat.

GAMA PRODUSELOR NOASTRE INCLUDE:

MDF înfoliat 3D 
ULTRA MAT PERLAT (culori uni)
ULTRA MAT (culori uni)
MAT (culori uni, imitații de lemn, imitații de textură)
HIGH GLOSS 3D (culori uni)
MDF vopsit ULTRA MAT, SUPER MAT (exclusiv NETT BOND), HIGH GLOSS 
NETT TOP 7
NETT DECORAFT 7


La SC NETT FRONT SRL toate produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizorii vest europeni, cu o tradiție îndelungată în fabricarea acestora, investiții majore în tehnologia de ultima oră precum și al unui control permanent al calității pe tot fluxul tehnologic, de la intrarea materiei prime în producție până la ambalarea produsului finit.


 
Vă mulţumim pentru încredere și că alegeţi produsele noastre!
ECHIPA NETT FRONT
Cariere